dinsdag 7 december 2010

Overstappen = honderden euro's besparen

Bent u van plan om over te stappen naar een goedkoopste zorgverzekering 2012 voor het nieuwe jaar 2012? Wij bevelen het van harte aan! U staat op het punt om meer dan honderden euro's per jaar te gaan besparen dit kan wel oplopen € 300,- per jaar per lid!

Op het moment dat u de keuze heeft gemaakt om te gaan oriënteren naar nieuwe zorgverzekering is het verstandig om eerst na te gaan wat u precies wilt. Elk basispakket van elke zorgverzekeraar is gelijk o.b.v. de zorg die u kunt vergoeden, de prijzen zijn niet gelijk. De goedkoopste zorgverzekering 2012 is gemakkelijk te vinden in het overzicht.

Op dit moment isAnderzorg (onderdeel vanMenzis) een van de goedkopere zorgverzekeraars. Waarom is Anderzorg nou goedkoper dan andere zorgverzekeringen en zelfs goedkoper dan de zorgverzekering van Menzis? Dat komt doordat u alles met Anderzorg het internet moet regelen, zelf vind ik dit persoonlijk een uitkomst en zou hier zelfs meer geld voor willen betalen. Ik heb een hekel aan 0900 nummers etc etc...het online indienen van declaraties is erg gemakkelijk en ook kunt u gebruik maken van een online klantenservice.

Klik hier om een kijkje te nemen op de website www.anderzorg.nl
Voor een vergelijking van de goedkoopste zorgverzekering 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten