vrijdag 19 november 2010

Welke polis past bij u?

De zorgverzekeraars hebben allemaal laten weten wat de nieuwe zorgverzekering premies zijn voor het komende jaar 2011. Het is onverstandig om lukraak akkoord te gaan met het aanbod van je huidige zorgverzekeraar. Zonder al te veel moeite kun je via het internet gemakkelijk goedkopere alternatieven vinden waar je je kunt verzekeren met de zelfde voorwaarden.

Om je goed te oriƫnteren op nieuwe zorgverzekeringen is het handig om in kaart te brengen wat de eigen gezondheid is en hoe vaak je een beroep hebt gedaan de afgelopen jaren op je zorgverzekering. Dat maakt het zoeken naar de beste polis een stuk overzichtelijker. Het verkleint bovendien het gevaar van over verzekeren. Vergeet bij de zoektocht naar een nieuwe zorgverzekering niet dat veel zorg en kosten onder het basispakket vallen. Het basispakket is overal gelijk de goedkoopste zorgverzekering 2011 kunt u gemakkelijk berekenen.

Veel succes met het vergelijken en besparen op uw nieuwe zorgverzekering 2011, kijk voor meer informatie op www.verzekering-premie.nl/zorgverzekering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten